G-zwemwedstrijden

Met onze G-zwemafdeling proberen we ook steeds mee te doen met een aantal zwemwedstrijden.  Daar is het niet de bedoeling om de eerste in te zijn, maar gewoon deelnemen is het belangrijkste. Dus het zijn eerder recreatieve zwemmeetings dan echte pure wedstrijden. Voor een aantal van onze zwemmers is het gewoon leuk om hier aan deel te nemen en voor anderen is het een doel om naartoe te werken.  Deelnemen gebeurt in overleg met de coördinator die u hierover alle info kan geven.

 

Aan de volgende zwemwedstrijden kunnen onze zwemmers deelnemen:

  • Deelname zwemmeetings Parantee : Dit zijn recreatieve zwemwedstrijden in een 25 meterbad met ervaren wedstrijdbegeleiders en tijdopnemers. Er zijn verschillende disciplines die kunnen worden gezwommen en samen in overleg met de coördinator wordt de G-zwemmer ingeschreven voor de disciplines waarbij er rekening wordt gehouden met de mogelijkheden van de zwemmer. Bij het begin van het zwemjaar wordt de kalender bekendgemaakt en vind je deze ook terug op de website van VZW Parantee(www.parantee.be). Als club proberen we deel te nemen aan een paar recreatieve zwemwedstrijden.

  • Deelname LIZO : Leuvense interclub zwemwedstrijd : Dit is een zwemwedstrijd, begin maart, tussen de verschillende Leuvense zwemclubs waar ook G-zwemmers mogen meedoen. Deze gaat door in SportOase Philipssite.

  • Deelname Sinterklaaswedstrijd Leuven Aquatics: Dit is een zwemwedstrijd , begin december, die door Leuven Aquatics zelf wordt georganiseerd. Deze gaat door in SportOase Philipssite.