Word jij lesgever bij de G-zwemmers?

Onze G- zwemmers zijn een groep kinderen die bij hun zwemles extra begeleiding vragen. Wij zoeken steeds naar enthousiaste lesgevers om met onze doelgroep te werken.

Voor ons als coördinator is je motivatie en enthousiasme het belangrijkste om te komen lesgeven. Het hebben van zwemervaring is een pluspunt maar geen noodzaak, als coördinator staan we steeds klaar om je tips en advies te geven over de aanpak van de zwemles. Je kan hiervoor ook opleidingen volgen waarover de coördinator je meer informatie kan geven.

Als les geven bij onze groep je aanspreekt, stuur dan zeker een mailtje naar: gzwemmen at leuvenaquatics.be en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek waar we onder andere meer uitleg geven over hoe we werken en jij de mogelijkheid hebt om vragen te stellen.

 

Zoek je een stageplaats?

Regelmatig krijgen we aanvragen van studenten om een stage bij ons te mogen doen. Dit kan gaan over een stage van observeren tot het effectief lesgeven. Wij staan open om studenten hier een plaats te geven. Voor meer informatie kan je mailen naar het volgende mailadres: gzwemmen at leuvenaquatics.be

Om het praktisch te houden en u snel antwoord te kunnen geven vragen wij om de volgende gegevens in de mail alvast mee te geven:

- naam student

- opleiding en jaar + school

- hoeveel stageuren

- welke soort stageuren ( observatie, lesgeven, etc)

- (eventuele) ervaring en motivatie ( indien het om effectief lesgeven gaat)

 

Wij proberen u dan zo snel mogelijk per mail een antwoord te geven.